Hoi! Mijn naam is Sam de Roos en ik ben het gezicht achter Blondies Keuken en liefhebber van lekkere en makkelijke maaltijden. Naast mijn studie, werk en mijn grote hobby muziek, gaat mijn dag eigenlijk maar om een ding: Wat eten we vandaag?

 

In 2018 ging ik op kamers in Utrecht. Ik kon koken en deed dit al wel eens, maar nu begon het echte werk! Ik moest gaan koken en vooral ook bedenken wat ik ging koken. Wat begon met zakjes voorgesneden groenten, een potje pesto en wat pasta, kwam uiteindelijk uit op lekkere, makkelijke maaltijden die in de smaak vielen bij mijn huisgenoten. Na de afgelopen jaren mijn recepten en kookkunsten met mijn vrienden en familie te hebben gedeeld, wil ik deze nu ook met jullie delen. 

Ik woon momenteel in een studentenhuis in Tilburg waar ik maar een kleine keuken heb met weinig middelen. Wat ik maak kunnen jullie ook! Voor mijn recepten gebruik ik geen gekke kruiden, grote, dure keukenapparaten of moeilijke technieken. Dat heb ik zelf namelijk ook allemaal niet in huis! Makkelijk, toegankelijk en lekker is mijn uitgangspunt.

Maak het gerechtje vooral naar jouw smaak en knutsel zelf wat in elkaar! Houd je niet van champignons? Vervang ze eens door iets anders en maak er vooral jouw eigen feestje van met een muziekje en een lekker drankje. Zo ben ik er ook gekomen!

Laat even een berichtje achter, dat vind ik leuk! :)

CONTACT

© 2020 Sam de Roos. Proudly created with Wix.com